Aco boosteritAco Boosters seerumit ovat runsaasti aktiivisia ainesosia sisältäviä seerumeja, joiden avulla saat tehostettua ihonhoitorutiinejasi. Boosters-seerumit sopiva kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Käytä seerumia aamuin illoin ennen päivä- ja yövoidetta. Voit käyttää molempia boostereita samanaikaisesti, jotta ihosi saa kaikki lisähyödyt!

Aco Face Glow Booster -seerumi

Runsaasti aktiiviaineita sisältävä tehokas C-vitamiiniseerumi, joka vähentää ihon sameutta, lisää ihon hehkua, tasoittaa näkyvästi ihon sävyä sekä vähentää pigmenttiläiskiä. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja antaa iholle raikkaan hehkun. Levitä aamuin ja illoin ennen päivä- ja yövoidetta.

Aco Face Hydrating Booster -seerumi

Runsaasti aktiiviainetta sisältävä tehokas seerumi, jonka kolmois -hyaluronihappo ja provitamiiini B5 tuovat välitöntä, intensiivistä ja pitkäaikaista kosteutta syvälle ihoon. Parantaa ihon elastisuutta, häivyttää juonteita ja vahvistaa ihon läpäisyestettä. Ihosta tulee kimmoisa, ja se saa terveen kuulauden. Levitä aamuin ja illoin ennen päivä- ja yövoidetta.